NOVETATS

Conveni amb l'ICF

COMGEST COL.LABORARÀ COM A PROMOTOR FINANCER DE L'INSTITUT CATALÀ DE FINANCES.  

 

L’assessoria gironina Comgest Economistes ha firmat avui un conveni amb l’Institut Català de Finances (ICF) per facilitar l’accés al crèdit de les empreses que ho necessitin.

 

 

D’aquesta manera Comgest Economistes està autoritzada a assessorar i gestionar tots els tràmits per aconseguir el finançament.

 

Pel director i fundador de l’empresa, Lluís Riquelme, “es tracta d’oferir als clients de Comgest Economistes un bon assessorament pels seus projectes empresarials i poder facilitar-los tota la feina de tramitació dels crèdits o avals.”

 

Comgest  Economistes, s.l es dedica des del 1996 a l’assessorament a les petites i mitjanes empreses de la demarcació de Girona. És un assessoria que ofereix un servei integral en matèria fiscal, comptable, laboral i jurídic. Amb més de 15 anys d’experiència, l’empresa compta amb una sòlida cartera de clients.

 

Per la seva banda, el Grup ICF està format per un conjunt d’organismes i empreses de capital públic que tenen per finalitat aportar finançament al sector empresarial en col·laboració amb les entitats financeres privades i contribuir a la reactivació de l’economia de Catalunya. Entre les seves funcions figuren atorgar i formalitzar crèdits, operacions de finançament, avals i altres garanties a favor de pimes i autònoms.

 

 

El Director de Comgest Economistes, Lluís Riquelme, i el Director comercial de l’ICF, Antoni Vallès Novel.

 

 

Copyright ©2013 ComGest economistes. Designed by Aedes

comgest economistescomgest economistescomgest economistes